Zakelijk opschudden

 

FB_IMG_1451496901388Loopt u vast bij uw werkgever? Heeft u ideeën nodig om bij uw werkgever in beeld te komen voor die mooie promotie? Of wilt u voor uzelf beginnen als freelancer, zzp’er? Weten hoe u meer opdrachtgevers krijgt, en hoe u een stevig netwerk opbouwt? Wilt u zakelijk even flink opgeschud worden? Als coach en (leiderschapstrainer)trainer ga ik u begeleiden.

Neem contact met mij op. Dan gaan we bellen.

Ik reken daar een bedrag voor. Dat leg ik uit. Ik word vaak benaderd voor advies, tips voor een verhaallijn of een idee voor een boek. Voor ik het weet, ben ik per week uren aan het bellen en kom ik aan mijn eigen zaken amper toe. Het gaat om werk, waar u ook uw werk van kunt maken, tenslotte.

Om het overzichtelijk, strak en rechtdoorzee te houden, reken ik een minuutprijs. Voor 10 minuten bellen reken ik 25 euro. Dat is het minimumtarief. Daarna kost ik 2 euro per minuut. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Dat klinkt zakelijk, en dat is het ook. Want laten we welzijn: moeten we niet gewoon fijn ondernemen en doen waar we goed in zijn.

Met korte gesprekken houden we het overzichtelijk en betaalbaar. Wilt u langer sparren over een idee of over uw onderneming, en wilt u daarvoor met me spreken op locatie? Dat kan, tegen een betaalbaar uurtarief.

U weet dat de juiste tekst op uw site meer klanten trekt. Laat ik nou net weten hoe u dat doet. Hoe u dat uitvoert. U kunt mij dus ook als journalist en schrijver huren. Wat te doen en wat juist niet te doen om een krant te halen, die pakkende tekst op uw site te krijgen. Of in het vakblad of magazine. Ik luister graag naar uw wensen, zodat uw werk up-to-date en duidelijk bij de klant in beeld komt. Herschrijven of nieuwe teksten: laat u het fijn aan mij over.

De winkel Pen van Rixt: Dagblad van het Noorden Algemeen Drents Persbureau (ADP)  Groningen Dichtbij, Jouw Stad, Focus Groningen, Telegraaf Media Groep(Dichtbij) en The Post Online en Fempower Magazine. Heeft u al eens gekeken naar de diversiteit aan verhalen op mijn persoonlijke site www.karinsmalbil.com? Zou ik toch even doen.

Info@penvanrixt.nl