Leiderschapstraining Ameland

Leiderschapstraining Ameland: dé leidraad voor uw organisatie

U wilt als leider optimaliseren, motiveren, succesvol en waar nodig duurzaam veranderen. Dan kiest u voor de hoogwaardige Leiderschapstraining Ameland. Een must, wilt u blijven anticiperen op invloeden binnen uw organisatie. Wij bouwen met afwisselende thema’s samen met u aan een krachtig en succesvol bedrijf, voor een nog steviger fundament van uw organisatie. Als manager/leider bent u constant bezig met pr

img_20170122_125950Leiderschapstraining Ameland: dé leidraad voor uw organisatie

U wilt als leider optimaliseren, motiveren, succesvol en waar nodig duurzaam veranderen. Dan kiest u voor de hoogwaardige Leiderschapstraining Ameland. Een must, wilt u blijven anticiperen op invloeden binnen uw organisatie. Wij bouwen met afwisselende thema’s samen met u aan een krachtig en succesvol bedrijf, voor een nog steviger fundament van uw organisatie. Als manager/leider bent u constant bezig met processen om te zorgen dat u zo effectief mogelijk werkt. Daarnaast is het van belang tijd te steken in persoonlijke ontwikkeling, om als persoon zo effectief mogelijk te werken. Op het mooie eiland Ameland leert u uw kennis verbreden, verdiepen, veranderen en opfrissen.

Training met de juiste impact

Uw organisatie bestaat uit betrokken directieleden en ondersteunende managers. Om uw team in goede banen te leiden is het belangrijk dat u goed kunt overbrengen wat u als leider van een team verwacht. U wilt uw medewerkers blijvend motiveren en vernieuwend inspireren. U wilt opnieuw leren schakelen tussen bereiken en sturen. Niet de klant of het werk komt op de eerste plaats, maar uw mensen. Leidinggeven aan aan anderen betekent op de eerste plaats leiding kunnen geven aan uzelf. Maar hoe doet u dat in het dagelijkse leven. Wie bent u eigenlijk als leider. Instrueert u alleen, en weet u wel wat er écht speelt binnen uw organisatie? Wat is uw stijl van leidinggeven en hoe effectief is deze stijl in deze moderne tijd. Hoe bereikt u een optimaal werkklimaat. Hoe leert u zichzelf beter op de werkvloer profileren, en daarbuiten?

Leiderschapstraining Ameland geeft u een doeltreffende kijk op veranderende zaken binnen uw business. Onze trainingen zijn bewezen trainingen met impact.

Scherper, doeltreffender, daadkrachtiger én totaal anders

Bureau Beyond en Bureau Pen van Rixt geven sinds 2010 leiderschaps- en hoger management trainingen. De combinatie van all-in trainingsdagen én trainingen op locatie maakten het verhaal in 2016 compleet; beide bureau’s besloten hun trainingen te bundelen en te verplaatsen naar Ameland, met de focus op accurate aanpak, doeltreffendheid en cijfermatig onderbouwde, zelf ontwikkelde trainingen. In deze rustige, diverse en natuurgetrouw omgeving wordt u als trainer gewoonweg gelukkig. Met onze grote dosis vlieguren op de teller leert de ervaring dat trainingsinstrumenten met deze basis – en echt los zijn van de dagelijkse beslommeringen – op Ameland het meest doeltreffende effect heeft.

U leert tijdens deze onvergetelijke trainingsdagen op Ameland intensief uw eigen leiderschapskwaliteiten scherper te toetsen, en echte resultaten toe te passen voor een zo hoog mogelijk rendement.

Deze inspirerende uitdaging is goed voor u als leider en als persoon, en uitermate goed voor uw organisatie.

Kijk op www.leiderschapstrainingameland.nl

* Tevens uw partner voor bemiddeling, training, coaching en organisatieadvies.